Ovenbakken 13D, 1361 Østerås

Buy Tickets

Yogaspa i førjulstiden – Yin og yang for kropp og ansikt

Lørdag 23. nov:
Unn deg en yogapause for energi og avspenning
kl. 11-15  750,-

Meld deg på!

Om innholdet:
* I Yinyoga tøyes og strekkes dypereliggende muskler og bindevev ved hjelp av kroppens egen tyngde. Dette er strukturer vi ikke får så lett kontakt med gjennom annen, mer aktiv trening eller yoga. Forskning tyder på at mange smertelidelser og diffuse plager kan være knyttet til stivhet og ubalanse i nettopp bindevevet.

* Yin og Yang-yoga bygger på prinsipper fra Taoistisk filosofi, nemlig at både det passive (yin) og det aktive (yang) er nødvendig i en balansert yogapraksis – og i livet for øvrig!
Denne helgen blir det derfor fokus både på nærende yin yoga-stillinger for dyp strekk, men også avspenning og hvile, samt dynamiske yogasekvenser med utgangspunkt i Solhilsen for styrke, stabilitet og kondisjon.
Vi ser også nærmere på filosofien bak yin yoga, det kinesiske meridiansystemet og betydningen av en god energiflyt (chi) for fysisk og psykisk helse.

* Ansiktsyoga:
Har du stresspenninger i kjeven?
Blir det mange timer foran skjermen?
Vi har mer enn 50 ulike muskler i ansiktet. Ansiktsyoga bygger på ideen om at ansiktets muskulatur og bindevev kan respondere på trening og avspenning på samme måte som kroppen for øvrig.