Om

Villmarksyoga

Villmarksyoga tilbyr skreddersydde yogaturer, bedriftsyoga, privattimer og ordinære kurs/workshops, innendørs og utendørs.

Se våre oppsatte Arrangementer, eller Kontakt oss for gode tilbud og komplette pakkeløsninger.

OM VILLMARKSYOGA:

Ingenting er som yoga i friluft!

I Villmarksyoga er naturen en aktiv yogapartner – sommer som vinter – ved sjøen, i marka eller på høyfjellet:

Landskapsformasjoner kan støtte eller utfordre balansen, et tre gi motstand i styrketrening, ei snøfonn assistere ved uttøyning…Vi bruker også lyder, lukter, syns- og sanseinntrykk som utgangspunkt for pusteøvelser og lett meditasjon.

Yoga betyr forening;  I Villmarksyoga forening mellom natur og menneske. Yoga kan være en innfallsvinkel for økt tilhørighet og respekt for naturen; Landskapet, årstidene, vær og vind setter premissene for yogapraksisen.

Ahimsa: Ikkevoldsprinsippet i Yogisk filosofi kan anvendes, ikke bare i forhold til hvordan vi forholder oss til oss selv og andre mennesker, men også overfor alt som er en del av naturen.

VY logo rectangle 500

FOR OUR ENGLISH READERS

Villmarksyoga (Wilderness yoga) offers tailored yoga hikes in Norway, in-office yoga, private yoga lessons and various workshops.

Have a look at our upcoming Events or Contact us for more information about our offers and activities.

The owner of Villmarksyoga, Trude Eidtang, is an experienced teacher of several styles of Hatha yoga.
She is also a mountain guide, high school teacher and musician

Trude Eidtang

Jeg er Yoga Alliance sertifisert lærer i Hatha Flow Yoga fra nederlandske Ekhart Yoga (RYT200).

I tillegg har jeg studert Klassisk yoga (Peo & Parvati 200h), Ashtanga (Schirin Zorriassateiny), Restorative yoga (Donna Farhi), Alignment (Mark Stephens) og har grunnleggende kurs i Yogamassasje fra Axelsons body work school.

Jeg er ellers utdannet sosiolog, lektor og kulturviter, turleder for DNT og har tidligere blant annet jobbet som Natur- og klimaveileder i Klimaparken Mimmisbrunnr ved foten av Galdhøpiggen.
Villmarksyoga ønsker gjennom sin aktivitet å bidra til økt forståelse og bevissthet omkring menneskets rolle og ansvar i miljø- og klimaspørsmål. 

MIN YOGA:
Min yoga er dynamisk og flytbasert, med innslag av klassiske asanas og yin-elementer. Det legges vekt på pust, avspenning og en gradvis progresjon i takt med den enkeltes forutsetninger. Jeg har bakgrunn fra dans som utøver og instruktør, og har undervist yoga siden 2008.
Jeg er også musiker, blant annet i art pop bandet mitt WHEN MARY, og benytter tidvis egenkomponert musikk og lydkulisser i undervisningen. 

Trude Eidtang

Trude Eidtang

betingelser

Når du melder deg på til et av våre kurs eller events, aksepterer du at du selv er ansvarlig for din kropp og ditt sinn, og du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Villmarksyogas instruktører for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurssted, eller skader du får når du praktiserer det du har lært på egen hånd.
Villmarksyoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din deltakelse. 
Om du er i tvil om du bør praktisere yoga, oppfordrer vi deg til å konsultere lege eller annet helsepersonell.