Om

VY logo rectangle 500

Villmarksyoga

Yoga for en bedre hverdag
– og en grønnere livsstil!

Villmarksyoga tilbyr yogaturer og events, bedriftsyoga, privattimer, kurs og workshops

Kontakt oss for gode tilbud og skreddersydde løsninger til bedrifter og privatpersoner!

Villmarksyoga – Dynamisk yoga – Yin yoga – Ansiktsyoga

 

Villmarksyoga filosofi

Yoga er for alle
Uansett form, alder og bakgrunn, tid, sted og anledning; 
Yoga kan ha noe å tilføre deg 

Yoga betyr forening
– I Villmarksyoga også forening mellom natur og menneske.
Landskap og årstider, vær og føre inspirerer og rammer inn yogapraksisen.

Ahimsa
Ikkevoldsprinsippet Ahimsa i yogisk filosofi gjelder alt som er en del av naturen.
Yoga kan gi inspirasjon til en grønnere livsstil i bedre balanse med natur, miljø og klima.

IMG_0761 small1

Trude Eidtang

Jeg er utdannet i Hatha Flow Yoga fra nederlandske Ekhart Yoga (RYT200) og har også 200 timer i Klassisk yoga fra Yogalærerskolen i Norge.
I 2019 gjennomfører jeg fordypning i Yin Yoga med Kassandra Reinhardt (RYT30). Jeg har også teacher training i Ansiktsyoga etter Annelise Hagens “The Yoga Face-methode” (30t).

I tillegg har jeg studert Ashtanga (Schirin Zorriassateiny), Restorative yoga (Donna Farhi), Alignment Principles (Mark Stephens) og har grunnleggende kurs i Yogamassasje fra Axelsons body work school.
Jeg har bakgrunn fra dans som utøver og instruktør, og har undervist i yoga siden 2008. 

Utover yogalærerutdanningen er jeg sosiolog, lektor og kulturviter, DNT-turleder og tidligere Natur- og klimaveileder i Klimaparken Mimmisbrunnr ved foten av Galdhøpiggen.

Jeg har bakgrunn som lærer og leder i utdanningssektor og kulturliv, og er artist og musiker som WHEN MARY.

Mer om vår yoga

VILLMARKSYOGA
Ingenting er som yoga i friluft!
I Villmarksyoga er naturen en aktiv yogapartner – sommer som vinter – ved sjøen, i marka eller på høyfjellet. Landskapsformasjoner kan støtte eller utfordre balansen, et tre gi motstand i styrketrening, ei snøfonn assistere ved uttøyning. Vi inkluderer også syns- og sanseinntrykk i yogapraksisen.

DYNAMISK YOGA

Flytbasert og energigivende yoga for styrke og fleksibilitet. Inspirert av ashtanga yoga, med innslag av klassiske yogaasanas og yin-elementer.
Det er fokus på koordinasjon av pust og bevegelse og nivå kan tilpasses den enkeltes forutseninger.

YIN YOGA
Yinyoga er en rolig yogaform bygget rundt prinsipper fra taoistisk filosofi og kinesisk medisin. Ved hjelp av pusten og kroppens egen tyngde tøyes og strekkes dypereliggende muskler og bindevev. Dette er strukturer vi ikke får så lett kontakt med gjennom annen, mer aktiv trening eller yoga. Forskning viser at mange smertelidelser og diffuse plager kan være knyttet til stivhet og ubalanse i nettopp bindevevet.

ANSIKTSYOGA 
Har du stresspenninger i kjeven?
Blir det mange timer foran skjermen?

Vi har mer enn 50 ulike muskler i ansiktet. Ansiktsyoga bygger på ideen om at ansiktets muskulatur og bindevev kan respondere på trening og avspenning på samme måte som kroppen for øvrig.

betingelser

Når du melder deg på til et av våre kurs eller events, aksepterer du at du selv er ansvarlig for din kropp og ditt sinn, og du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Villmarksyogas instruktører for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurssted, eller skader du får når du praktiserer det du har lært på egen hånd.
Villmarksyoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din deltakelse. 
Om du er i tvil om du bør praktisere yoga, oppfordrer vi deg til å konsultere lege eller annet helsepersonell.