Om

Villmarksyoga

Villmarksyoga tilbyr skreddersydde yogaturer, bedriftsyoga, privattimer, kurs og workshops, innendørs og utendørs.

Se våre oppsatte Arrangementer, eller Kontakt oss for gode tilbud og komplette pakkeløsninger.

Kundeuttalelser:
DNT
DNT Oslo og Omegn har hatt gleden av å benytte seg av «Villmarksyoga» på arrangementer i fjellet. Blant annet i forbindelse med «Jotunheimen Fjellfestival» og som fast tilbud på vår betjente hytte i Jotunheimen «Glitterheim». «Villmarksyoga» har gitt deltakere og gjester et flott supplement til turene i fjellet. En deilig morgenyoga, en dagstur med yogaøvelser underveis, en kveldsyoga før leggetid; en god opplevelse og, for mange, en ny opplevelse. Vi har satt stor pris på samarbeidet med «Villmarksyoga». Og instruktør Trude oser av energi og turglede!

COMPUTAS:
Computas’ årlige vintersamling med faglig og sosialt innhold ble i 2016 holdt på Beitostølen. Yogatime med Villmarksyoga og Trude Eidtang var blant aktivitetene vi kunne delta på, og vi var mange kolleger som fikk en god opplevelse der og da. For meg ble det et vendepunkt.
Jeg gleder meg til hver yogatime med Trude og anbefaler hennes yogatilbud på det varmeste, både til bedrifter og private. (Marit G.)

STANDARD NORGE
I Standard Norge har vi hatt morgen-yoga med Trude i over et år, og vi er veldig fornøyd med opplegget. Trude tilrettelegger slik at både nybegynnere og mer erfarne får utbytte av yogatimene. Vi liker den behagelige stilen til Trude og hennes gode instruksjon til de ulike stillingene. Trude er en profesjonell og hyggelig yoga-lærer som vi kan anbefale på det sterkeste.

 

OM VILLMARKSYOGA:

Ingenting er som yoga i friluft!

I Villmarksyoga er naturen en aktiv yogapartner – sommer som vinter – ved sjøen, i marka eller på høyfjellet:

Landskapsformasjoner kan støtte eller utfordre balansen, et tre gi motstand i styrketrening, ei snøfonn assistere ved uttøyning…Vi bruker også lyder, lukter, syns- og sanseinntrykk som utgangspunkt for pusteøvelser og lett meditasjon.

Yoga betyr forening;  I Villmarksyoga forening mellom natur og menneske. Yoga kan være en innfallsvinkel for økt tilhørighet og respekt for naturen; Landskapet, årstidene, vær og vind setter premissene for yogapraksisen.

Ahimsa: Ikkevoldsprinsippet i Yogisk filosofi kan anvendes, ikke bare i forhold til hvordan vi forholder oss til oss selv og andre mennesker, men også overfor alt som er en del av naturen.

VY logo rectangle 500

FOR OUR ENGLISH READERS

Villmarksyoga (Wilderness yoga) offers tailored yoga hikes in Norway, in-office yoga, private yoga lessons and various workshops.

Have a look at our upcoming Events or Contact us for more information about our offers and activities.

The owner of Villmarksyoga, Trude Eidtang, is an experienced teacher of several styles of Hatha yoga.
She is also a mountain guide, high school teacher and musician

Trude Eidtang

Jeg er Yoga Alliance sertifisert lærer i Hatha Flow Yoga fra nederlandske Ekhart Yoga (RYT200) og har også 200 timer i Klassisk yoga fra Yogalærerskolen i Norge.
Våren 2019 gjennomfører jeg fordypning i Yin Yoga med Kassandra Reinhardt (RYT30). Jeg har også teacher training i Ansiktsyoga etter Annelise Hagens «The Yoga Face-methode» (30t).

I tillegg har jeg studert Ashtanga (Schirin Zorriassateiny), Restorative yoga (Donna Farhi), Alignment Principles (Mark Stephens) og har grunnleggende kurs i Yogamassasje fra Axelsons body work school.

Jeg er utdannet sosiolog, lektor og kulturviter, turleder i DNT og har tidligere blant annet jobbet som Natur- og klimaveileder i Klimaparken Mimmisbrunnr ved foten av Galdhøpiggen.
Jeg har bakgrunn som lærer og leder i utdanningssektor og kulturliv, er utøvende sanger og musiker.

MIN YOGA:
Min yoga er dynamisk og flytbasert, med innslag av klassiske asanas og yin-elementer. Det legges vekt på pust, avspenning og en gradvis progresjon i takt med den enkeltes forutsetninger. Jeg har bakgrunn fra dans som utøver og instruktør, og har undervist yoga siden 2008.

ANSIKTSYOGA:  
Alle ønsker vi å se opplagte og vitale ut!

Har du stresspenninger i kjeven? Blir det mange timer foran skjermen?

Vi har mer enn 50 ulike muskler i ansiktet. Ansiktsyoga bygger på ideen om at ansiktets muskulatur og bindevev kan respondere på trening og avspenning på samme måte som kroppen for øvrig.
Med ansiktsyoga lærer du enkle øvelser og avspenningsteknikker for ansiktet etter yogiske prinsipper som du kan benytte i hverdagen.
Kurs våren 2019

Trude Eidtang

Trude Eidtang

betingelser

Når du melder deg på til et av våre kurs eller events, aksepterer du at du selv er ansvarlig for din kropp og ditt sinn, og du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Villmarksyogas instruktører for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurssted, eller skader du får når du praktiserer det du har lært på egen hånd.
Villmarksyoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din deltakelse. 
Om du er i tvil om du bør praktisere yoga, oppfordrer vi deg til å konsultere lege eller annet helsepersonell.